Bakan Memişoğlu: 21 milyon randevuya gelinmedi

Sağlık Bakanı Memişoğlu: 2024’te 220 Milyon Randevu Kapasitesi Açıldı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 2024 yılında yaklaşık 220 milyon randevu kapasitesi açtıklarını belirterek, “177 milyon 136 bin randevu alındı. Vatandaşlar, 20 milyon 815 bin 602 randevuya gelmedi.” şeklinde konuştu.

Sabah gazetesine verdiği röportajda Bakan Memişoğlu, aile hekimlerinin 3. kez iş bırakma eylemi ile tepki gösterdiği yeni yönetmeliğe gelen eleştirilere de cevap verdi.

Sağlık Bakanı, “Aile hekimlerine ‘Senin 3 bin 500 nüfusun var, bu nüfus hastaneye daha az gitme ihtiyacı duyarsa sana ilave teşvik ödemesi yapacağız.’ şeklinde bir teklifte bulunduk. Temel maaşlarını kesmedik, aksine teşvik miktarını artırdık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Trump’tan New York’a Demokratların Müslüman adayı Mamdani resti: O İsrail karşıtı radikal solcuyu seçerseniz federal fonları keserim, bu ülke sosyalist bir deliyi seçmez

ABD Başkanı Trump, New York’taki seçim yarışında Filistin yanlısı aday Zohran Mamdani’yi hedef aldı; Mamdani’nin kazanması halinde New York’un federal fonlarını kesmekle tehdit etti

3 ilde 2.5 milyar TL ‘kamu zararı’ yaratan suç örgütüne operasyon!

Hatay merkezli 3 ilde sahte fatura ve akaryakıt fişi düzenleyerek kamuyu 2,5 milyar TL zarara uğrattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 34 şüpheli gözaltına alınırken 9’u tutuklandı.

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

İsrail 12 saat süre verdi! İranlı siyasilere tehdit

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali Laricani, İsrail’in saldırıların ilk gününde bazı yetkililere tehdit mesajı gönderdiğini bildirdi. İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali …

Gazze’de ölü sayısı 84 bin

Terör devleti İsrail’in 7 Ekim 2023’te Gazze’ye yönelik başlattığı soykırımda resmi rakamlara göre 56 bin sivil yaşamını yitirirken, gayrı resmi raporlar bu sayıyı 433 bine kadar çıkarıyor.