Hamile olduğunu öğrendikten 40 dakika sonra doğuma girdi

İskoçya’da 22 Yaşındaki Genç Kadın Karnındaki Ağrıyla Hastaneye Gitmiş, 40 Dakika Sonra Doğum Yapmış

İskoçya’nın Glasgow bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Anna Jackson, karnındaki dayanılmaz ağrının apandisitinden kaynaklandığını düşünerek hastanenin yolunu tuttu. Jackson, kendisini “Grey’s Anatomy” dizisinde hissettiğini söyledi.

TRT Haber‘in Scotsman’dan aktardığına göre; yaşadığı şaşırtıcı olayı paylaşan Jackson, “Omurgamın ortasında yoğun bir baskı hissediyordum. Doktorlar hamile olduğumu söylediklerinde çok şaşırdım. Sanki ‘Grey’s Anatomy’ dizisinde bir bölüm yaşıyor gibiydim” ifadelerini kullandı.

Doğum sancıları başladıktan sonra hemen doğumhaneye alınan Jackson, kızı Talia Smith’i dünyaya getirdi.

Ebeveynliğe hazırlıksız yakalandıklarını söyleyen genç çift, başlangıçta her şeyin oldukça zor olduğunu ancak sevdiklerinin desteğiyle bu süreci atlattıklarını belirtti.

(ALINTI)

Related Posts

Tıp çare olamadı: Kolu şişen ve vücudunu yaralar saran kadının hayatı kabusa döndü

Adana’da 4 çocuk annesi Şadiye Açin’in 8 yıl önce başlayan rahatsızlığı nedeniyle kolu şişerken, vücudunda oluşan iyileşmeyen yaralar da hayatını kabusa çevirdi.

Kadınlar bedenleriyle barışmalı! ‘Doğum sonrası deformasyonlar kader değil’

Kadınların bedenleriyle barışması ve sağlık problemleri konusunda cesur adımlar atması gerektiğini vurgulayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Bekir Şen, doğum sonrası yaşanan değişimlerin utanılacak bir şey olmadığını belirterek, kadınları destekleyici bir ortamda bu konuları konuşmaya çağırıyor.

Ucuz ve Kalitesiz Gıdalar Sağlığımızı Tehdit Ediyor

Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı, tağşiş ve taklit ürünlerin çocuk sağlığı üzerindeki yıkıcı etkilerine dikkat çekiyor: “Ucuz ve kalitesiz gıdalar, sağlıklı bir neslin önündeki en büyük engel!”

Uzman uyardı: ‘Güneş ışınlarından her mevsim korunulmalı’

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Bita Kavuncu, güneş ışınlarının yılın her döneminde cilt üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğini belirterek, “Güneş kremi yalnızca yazın değil, güneş ışınlarının etkili olduğu her mevsimde kullanılmalıdır” dedi.

Yaşanan depremler çocuklarda travmaya neden olabilir

Türkiye’de yaşanan depremler, çocuklarda travmalara sebep olabiliyor. Uzmanlar, deprem gerçeğini çocuklara doğru şekilde anlatmanın yaşanabilcek korkuyu en aza indirebileceğini belirtti.

Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy Hastaneye Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın öncesinde rahatsızlık geçiren hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy’un hastaneye sevk edildiğini açıkladı. TFF’den yapılan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir