13 yaşındaki kızını aç bırakarak öldürdü; “Aynı babasına benziyordu”

T24 Dış Haberler

Fransa’nın Montpellier kentinde bir anne, babasına olan benzerliği nedeniyle 10 yıl boyunca şiddet uygulayarak kızını aç bırakarak öldürmekle suçlanıyor.

Metro’nun aktardığına göre 54 yaşındaki Sandrine Pissarra‘nın, 13 yaşındaki kızı Amandine’i aç bırakarak kilo ve kas kaybının yanı sıra septisemi geçirmesine sebep olduğu belirtildi.

Amandine, ölümünde sadece 28 kilo ağırlığında olup, vücudu enfeksiyonlu yaralar ve dişleri çekilmiş, saçları dökülmüş bir halde bulundu.

Annenin kızını aylarca dolaba kilitlediği ve aç bıraktığı ortaya çıktı.

Pissarra suçlamaları kabul ederek, kızına duyduğu öfkenin nedenini açıklarken, “Ben kötü bir anneyim. O da aynı babasına benziyordu” dedi.

Pissarra ve eski ortağı Jean-Michel Cros hakkında ciddi hapis cezaları talep ediliyor.

49 yaşındaki sanık da suçlamaları kabul ederek büyük vicdan azabı duyduğunu ifade etti.

Pissarra’nın psikiyatrik değerlendirmeleri devam etmekte.

Tırnak salonu işleten annenin sekiz çocuğu bulunmaktadır.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 78 kişinin öldüğü Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün ifadesi ortaya çıktı; tüm suçu personel ve danışmanlarda buldu!

TIKLAYIN – “İşkence” ve “kaçırma”dan şikâyet edilmişti: MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Ünlü’nün 14 yıla kadar hapsi isteniyor!

TIKLAYIN – CIA: Covid-19 muhtemelen bir laboratuvar sızıntısından kaynaklandı

TIKLAYIN – Spor yazarları, Galatasaray – Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi: Halil Umut Meler, Galatasaray’ın futbol oynamayı unuttuğu gibi hakemliği de unutmuş!

Related Posts

Yeni Alman hükümetinin ilk icraatı, sınırları kapamak oldu

Almanya’nın yeni İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, yasa dışı göçle mücadele kapsamında sınırda belgesiz göçmenlerin geri çevrilmesi talimatını verdi. 2015’teki Merkel politikasını rafa kaldıran bu adım, sınır güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Katliam gibi kaza! 11 öğretmen hayatını kaybetti

Endonezya’nın Orta Java bölgesinde inşaat malzemeleri taşıyan bir kamyonun, Kalijambe köyünde seyreden minibüse çarptığı belirtildi. Polis, minibüsteki 11 anaokulu öğretmeninin hayatını kaybettiğini açıkladı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

AB Zirvesi’ne katılacak

Avrupa güvenliğinin son günlerde sık sık tartışıldığı dönemde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenecek Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı’na (Gymnich) katılacak. Türkiye, bu önemli …

Bakanlığın dili değişti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’taki son şehitleri duyururken “bölücü terör örgütü” ifadesini kullanmadı. Açıklamalarda dilin yumuşaması dikkat çekti

Son dakika… Asya karıştı! Hindistan Pakistan’ı füzelerle vurdu

Son dakika haberine göre; Pakistan Askeri Sözcüsü “Hindistan 3 farklı noktadan Pakistan’a saldırı düzenledi” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir