İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan Halk TV operasyonuna sert tepki: Adalet, bir gün herkese lazım olacak!

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: İktidar Adaleti Kullanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Halk TV’ye yapılan operasyon ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dervişoğlu, iktidarın yargıyı kullanarak toplumu sindirmeye çalıştığını belirtti. Adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, iktidarın kayırmacı bir tutum sergilediğini ifade etti.

Dervişoğlu, Türkiye’nin adaletsiz bir duruma sürüklendiğini dile getirirken, adalet duygusunun milleti birleştiren en önemli unsurdan biri olduğunu söyledi. Halk TV’ye yapılan müdahalenin tüm halka yönelik bir “yargı sopası” olduğunu belirten Dervişoğlu, basın özgürlüğünün demokrasi için vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Lideri, iktidarı uyararak yargının tüm vatandaşlar için tarafsız bir şekilde işlemesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, Halk TV ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.

Related Posts

Mudurnu’da Trafik Denetimleri Jandarmaya Devredildi

Mudurnu’da trafik denetimleri 1 ay süreyle jandarma ekiplerine devredildi, denetimler başlatıldı.

Düziçi’nde Traktör Uçuruma Devrildi: 5 Yaralı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Şişli’de Genç Sürücünün Kazası

17 yaşındaki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kaza, yolda 7 araca çarptı. Yaralanan yok.

Merkezefendi, Cazalon’u Kadrosuna Kattı

Merkezefendi Belediyesi, Asvel altyapısından Fransız guard Malcolm Cazalon’u transfer etti.

Gerze’de Uluslararası Düğün

Gerze’de Polonyalı ve Gerzeli çift evlendi, farklı kültürler bir araya geldi.

Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nde Güzellik Yarışması Düzenlendi

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nde 6 farklı ülkeden gelen yöresel kıyafetli kadınlar güzellik yarışmasına katıldı. Yarışmada en çok puanı alan Ukraynalı Khrystyna Khryshchuk, festival güzeli seçildi.