Ekrem İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘sandık’ açıklamasına yanıt: ‘Hodri meydan, hemen seçim!’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı konuşmada, “Sosyal medya gazıyla, bindirilmiş kıtaların tezahüratları eşliğinde koltuk rüyası görenleri uyandırmak için en etkili ilaç sandıktır” ifadelerini kullanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın bu konuşmasını sosyal medya hesabından alıntılayarak sandık çağrısı yaptı.

İmamoğlu, “Milletimiz için, en etkili ilaç sandıktır. Ülkemizin derhal sandığa ihtiyacı vardır. Millet büyüktür! HODRİ MEYDAN, HEMEN SEÇİM” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partililerine yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sosyal medya gazıyla, bindirilmiş kıtaların tezahüratları eşliğinde koltuk rüyası görenleri uyandırmak için en etkili ilaç sandıktır. Bunun için AK Parti olarak 2028 cumhurbaşkanlığı ve 2029 mahallî idareler seçimlerine çok sıkı hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Yurt dışıyla birlikte 65 milyonu bulan seçmenlerimizin her birinin gönlünü kazanmak, desteğini almak için çok yönlü bir çalışma yürüteceğiz.

Küresel ve bölgesel etkinliğimizi artırırken bir yandan da insanımızın bizar olduğu hepimizin malumu sorunların çözümünü hızlandıracağız. Buna paralel olarak yapacağımız, güçlü bir vizyonu, kapsamlı bir programı, iddialı projeleri içeren iyi bir hazırlıkla milletimizin karşısına çıkacağız.

Böylece eser ve hizmet siyasetimizin çıtasını çok daha yükseğe taşıyacağız.  Niyet hayır, akıbet hayır diyerek yeni dönemimizin ve yürüteceğimiz bilinçli, planlı, programlı, kuşatıcı, hasbi, harbi çalışmaların şimdiden hayırlara tebdil olmasını diliyorum.”

Related Posts

Ekrem İmamoğlu: 19 Mart Operasyonu komisyona sabotajdır

Ekrem İmamoğlu, İsmail Saymaz’a verdiği röportajda “İBB davasıyla tutuklanmam, “‘Terörsüz Türkiye’ ismiyle başlayan sürece yönelik gerçekleştirilmiş en büyük sabotajdır. Bu sabotaja hala devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

İsrail Savunma Bakanı Katz Gazze’yi işgal planını onayladı: 60 bin yedek asker göreve çağırıldı

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz’ın Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’in kendisine sunduğu Gazze kentini işgal planını onayladığı duyuruldu. 60 bin yedek askerin göreve çağrıldığı aktarıldı.

Ukrayna İçin Kritik Zirve

Beyaz Saray’daki toplantı, Ukrayna’nın geleceği ve Avrupa güvenliği açısından hayati öneme sahip.

Körfez’de Tanker Kaza Yaptı

Kocaeli Körfez’de yön levhasına çarpan tanker, ulaşımı aksattı; sürücü yaralandı.

Norveç Başbakanı’ndan Ukrayna Vurgusu

Başbakan Store, ‘Ukrayna olmadan müzakere yapılamaz’ diyerek Avrupa’nın dayanışmasını vurguladı.

Kuraklık Yüzünden Karayolu Yeniden Göründü

Adıyaman’da Çamgazi Barajı’ndaki su seviyesi düşerek eski karayolunu gün yüzüne çıkardı.