Adana’da yakalanan 2 IŞİD zanlısı tutuklandı

Terörle Mücadele Ekipleri, IŞİD Operasyonunda Durumu Deşifre Etti

Şehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, IŞİD’in faaliyetlerini ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, yürüttükleri araştırma sonucunda, Suriye’deki savaş mağdurlarına yardım toplama adı altında halktan para alıp çatışma bölgelerindeki örgüt mensuplarına aktardığı iddia edilen M.E.K. (27) ve A.İ. (33) ile daha önce örgüt adına silahlı faaliyette bulunduğu belirlenen İ.Ö’yü (35) operasyonla yakaladı.

5 Milyon Liralık Para Hareketi Bankada Ortaya Çıktı

Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) incelemesinde, M.E.K. ve A.İ’nin banka hesaplarında yaklaşık 5 milyon lira değerinde para hareketi olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.E.K. ve İ.Ö. tutuklanırken, A.İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük’ün anlattıkları stüdyodakileri ağlattı

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük, Sözcü TV’de ‘Başkent Kulisleri’ programında terör örgütü PKK’nın fesih ve silah bırakma kararını değerlendirdi. Özlük, yaşadığı ve tanık olduğu olayları anlattı.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel: Rumların aklında barış değil, savaş var

KKTC Başbakanı Ünal Üstel: Rumların aklında barış değil, savaş var

Hamas: Yeni bir tehcir yok, halkımız geri dönüş hakkında kararlı

Hamas, Filistin halkının 1948’de yaşanan Nekbe’de (Büyük Felaket) olduğu gibi bir kez daha tehcir edilemeyeceğini ve İsrail’in 19 aydır Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü soykırıma rağmen, halkın direniş ve geri dönüş hakkına sıkı sıkıya bağlı olduğunu vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Teksas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Teksas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerek

Rusya heyeti Türkiye’ye geldi: Gözler İstanbul’da

İstanbul müzakerelerine katılacak Rus heyetinin Türkiye’ye ulaştığı bildirildi. Rus haber ajansı Tass, isimsiz kaynağa dayandırdığı haberinde, Ukrayna ile müzakere edecek Rus heyetinin İstanbul’a ulaştığı ve müzakerelerin TSİ 10.00’da Dolmabahçe’de başlamasının beklendiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye kupasını kazanan Galatasaray’ı tebrik etti. Erdoğan mesajında, “Galatasaray futbol takımını ve tüm Galatasaray camiasını yürekten tebrik ediyorum.” dedi.