AK Parti Bilecik’te İstişare Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım liderliğinde, ‘Üç Kademe ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, Serkan Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Semra Aydemir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Serkan Yıldırım, “Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelerek, partimizin geleceği, mevcut politikalarımız ve yerel gelişmeler üzerine detaylı bir değerlendirme yaptık. Özellikle yerel yönetimlerin hizmetlerini artırması ve vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için projeler geliştirmesi önemli. Geleceğe taşıyacak projelerle Cumhurbaşkanımızın vizyonuna uygun şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte şehrimiz ve hemşerilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. – BİLECİK

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu paylaştı: ‘AK Parti iktidara geldiğinden beri 34 bin 908 işçi yaşamını yitirdi’

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara geldiği 2002’den bu zamana kadar toplam 34 bin 908 işçi yaşamını yitirdi. 2025 yılının ilk 3 ayında yaşamını yitiren işçi sayısı ise 443. Birilerinin dediği gibi iş cinayetleri kader, fıtrat değil, cinayettir. Adalet ve Kalkınma Partisi bir siyasal tercih olarak iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunu bir öncelik yapmış değil” dedi.

Suriyeli Kürtlerden “demokratik devlet” çağrısı

Suriyeli Kürt grupların düzenlediği konferansta “demokratik ve ademimerkeziyetçi bir devlet” çağrısında bulunuldu. SDG komutanı Mazlum Abdi, konferansın amacının Suriye’yi bölmek değil, birleştirmek olduğunu belirtti.

Rize’de kış uykusundan uyanan ayılar 30 eve zarar verdi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Amlakit ve Palovit yaylalarında kış uykusunda uyanan ayılar 30 eve zarar verdi.

Fransa’da Müslüman genç camide öldürüldü: Başbakandan sert tepki

Fransa Başbakanı Bayrou, Müslüman gencin camide namaz kılarken öldürüldüğü saldırıyı “İslam karşıtı alçaklık” olarak nitelendirdi, çok sayıda siyasetçi olaya tepki gösterdi.

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

AK Parti’den 27 Nisan açıklaması: “Bildiri metni buruşturup atıldı”

Bugün 27 Nisan e-muhtırasının yıl dönümü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, e-muhatıranın yıldönümüne ilişkin bir açıklama yaptı. Yazıcı, “AK Parti, milletimizden aldığı güçle, milletimizin hukukunu çiğnetmeden 27 Nisan darbe teşebbüsünü geri püskürtmüş, bildiri metnini buruşturup atmıştır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir