Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı: Aralarında Türk diplomatların da olduğu gruba Cenin’de yapılan İsrail saldırısını kınıyoruz; sorumlular hesap vermeli!

Dışişleri Bakanlığı: Aralarında Türk diplomatların da olduğu gruba Cenin’de yapılan İsrail saldırısını kınıyoruz; sorumlular hesap vermeli!

Son dakika… İsrail’in saldırganlığı sınır tanımıyor: Şimdi de Batılı diplomatların üzerine ateş açtılar

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentini ziyaret eden Batılı diplomatların üzerine ateş açtı. Filistin yönetimi, saldırıya ilişkin bir açıklama yaparak İsrail’i kınadı ve 2 askerin tüfeklerini diplomatlara doğrulttuğu görüntüleri kamuoyuyla paylaştı.

Trump’un hamleleri artık şaşırtmıyor! Şimdi sıra kamyon şoförlerinde

ABD Ulaştırma Bakanı Sean Duffy, Başkan Donald Trump’ın ülkede ticari taşıma yapan kamyon şoförlerine İngilizce bilme zorunluluğu getiren kararnamesine ilişkin yönergeyi yürürlüğe koyacak emri imzaladı. ABD Ulaştırma Bakanlığı’ndan konuya ilişkin …

Yollarda, çitlerde, duvarlarda görüldüler: Halk onlara ‘kıyametvari’ diyor

ABD’nin Utah eyaleti, halkın ‘kıyametvari’ sözleriyle tanımladığı sıra dışı bir doğa olayıyla karşı karşıya. Binlerce mormon cırcır böceği otoyolları, evlerin dış cephelerini, çitleri ve duvarları adeta istila etti.

İngiltere, apar topar çıktığı Avrupa Birliği ile anlaştı

İngiltere ve Avrupa Birliği, Brexit sonrası ilişkileri yeniden şekillendiren tarihi bir anlaşmada uzlaştı. Taraflar, gıda ticareti, balıkçılık ve gençlik hareketliliği gibi başlıklarda mutabakata varırken, anlaşma Muhafazakarlar tarafından “ihanet” olarak nitelendirildi.

AKP’lilerin kaçak kum çektiği iddia edilmişti: Kaymakamlık, kapı çekti!

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde, Fırat Nehri kıyısında kaçak şekilde kum çekildiği iddiaları üzerine Gaziantep Valiliği harekete geçti. Belediye Başkanı ve yardımcısının adının karıştığı olayda, kum çekilen alana valiliğin talimatıyla Karkamış kaymakamlığı tarafından demir kapı yerleştirildi.