Antalya’daki Orman Yangını Kontrol Altında

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Sarısu Mahallesi Tünektepe mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, kentte etkili olan fırtınanın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

İhbar üzerine bölgeye Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki 13 arazöz, 4 su ikmal aracı, 4 ilk müdahale aracı ve çok sayıda yangın söndürme işçisiyle müdahale edildi.

Belediyenin 4 arazöz, 5 itfaiye aracı ve 23 itfaiye personeli söndürme çalışmalarına destek verdi.

Bölgede etkisini sürdüren fırtına, çalışmaları güçleştirirken ekipler, yangını kontrol altına aldı.

Polis ile zabıta ekipleri de yangın bölgesinde yol ve çevre emniyeti önlemlerini aldı.

Related Posts

Denizin altından tarih fışkırdı: Arkeologlar şokta

Mısır’ın İskenderiye kenti yakınlarında denizin dibinde 2 bin yıllık antik kentin kalıntılarına rastlanıldı. Bazı eserler denizin dibinden günışığına çıkarıldı.

Evine çilingirle girildi, ölü bulundu: İç mimarlık öğrencisi Helin’in sır ölümü

İstanbul’da iç mimarlık okuyan 24 yaşındaki Helin Uçar, yaşadığı evde ölü bulundu. Uçar’ın şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka, Ricky Tarrant ile Anlaştı

Karşıyaka, yeni sezon öncesi guard Ricky Tarrant ile sözleşme imzaladı. Tarrant, 9. transfer.

Dağlık alanda yürüyüşe çıkıp kayboldular

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yürüyüş yaptıkları sırada kayalıklarda mahsur kalan 3 kişi, 3 saat sonra ekipler tarafından kurtarıldı.

Bilecik’te Yargı ve Spor Zirvesi

Bursa ve Bilecik başsavcıları ile İsmail Kartal, Bilecik Valisi’ni ziyaret etti.

Edirne Valisi Yolu İnceledi

Vali Sezer, Sultaniçe köyündeki yol yapım çalışmalarını inceledi ve ekiplerine başarılar diledi.