Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

İsrail yine yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı: 20 ölü, 246 yaralı

İsrail’in Gazze’de insani yardım bekleyenlere saldırısında 20 kişi öldü, 246 kişi yaralandı GAZZE (AA) – İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde insani yardım bekleyenlere saldırısında en az 20 Filistinlinin öldüğü, 246 kişinin yaralandığı bildirildi …

Z kuşağı çılgınca bu oyuncağın peşine düştü: İkinci eline bile tonlarca para döküyorlar

Herkes çılgınca Labubu oyuncağı satın almaya başladı. Sosyal medyayı sallayan labubu bebeklerinin Türkiye’de satılıp satılmadığı merak konusu oldu.

Savaş Trump’ı bekler mi?

ABD Başkanı Trump, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına askeri olarak katılıp katılmayacaklarına iki hafta içinde karar vereceği açıklamasını yaparken, Trump’ın kararının her gün karşılıklı saldırılarla devam eden çatışmanın seyrini etkileyebileceği belirtiliyor.

Medvedev: İran ne pahasına olursa olsun nükleer programını sürdürecek

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, İran’ın İsrail ile olası bir çatışma durumunda hayatta kalmak için nükleer programını sürdüreceğini belirtti. Medvedev, İsrail’in gizli nükleer faaliyetlerine de dikkat çekerek uluslararası denetim çağrısında bulundu.

Demir Kubbe çöktü: İran’ın her füzesi hedefi vuruyor

İran, savaşın 8. gününde İsrail’deki birçok stratejik hedefi vurdu. Bunda İran’ın daha gelişmiş füze kullanmaya başlaması ve Demir Kubbe’nin çökmesi etkili oldu. ABD medyasına konuşan bir İsrailli yetkili Demir Kubbe’nin performansının yüzde 35 düştüğünü söyledi. İsrail medyası da savunma sistemini Gazze’nin çevresine yapılan çitlere benzetti.

İsrail: Uzun bir savaşa hazır olmalıyız, önümüzde zor günler var

İsrail: Uzun bir savaşa hazır olmalıyız, önümüzde zor günler var