Aydın’da Badem Ağaçları Erken Çiçek Açtı

Aydın’ın Kuşadası İlçesinde Erken Bahar: Badem Ağaçları Çiçek Açtı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bu yıl beklenenden erken bir bahar mevsimi yaşanıyor. 2025 yılının ilk ayı henüz sona ermeden, kış mevsiminin etkisi altında olması gereken bölgede badem ağaçları çiçek açtı.

Türkiye genelinde kış mevsiminin etkisini gösterdiği bu dönemde, Aydın’da ise sıcak ve güneşli bir hava hakim. Doğunun bazı illerinde kar yağarken batı illerinden biri olan Aydın, adeta baharı karşılamış durumda. Badem ağaçları, renkli çiçekleriyle baharın habercisi olarak bilinir ve bu yıl alışılmışın dışında erken çiçek açtılar. Vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkartırken, Kuşadası ilçesinde çiçek açan badem ağaçları muhteşem bir manzara oluşturdu. Yol kenarlarında açan çiçekleri gören vatandaşlar, bu doğal güzelliği fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. – AYDIN

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu paylaştı: ‘AK Parti iktidara geldiğinden beri 34 bin 908 işçi yaşamını yitirdi’

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara geldiği 2002’den bu zamana kadar toplam 34 bin 908 işçi yaşamını yitirdi. 2025 yılının ilk 3 ayında yaşamını yitiren işçi sayısı ise 443. Birilerinin dediği gibi iş cinayetleri kader, fıtrat değil, cinayettir. Adalet ve Kalkınma Partisi bir siyasal tercih olarak iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunu bir öncelik yapmış değil” dedi.

Suriyeli Kürtlerden “demokratik devlet” çağrısı

Suriyeli Kürt grupların düzenlediği konferansta “demokratik ve ademimerkeziyetçi bir devlet” çağrısında bulunuldu. SDG komutanı Mazlum Abdi, konferansın amacının Suriye’yi bölmek değil, birleştirmek olduğunu belirtti.

Rize’de kış uykusundan uyanan ayılar 30 eve zarar verdi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Amlakit ve Palovit yaylalarında kış uykusunda uyanan ayılar 30 eve zarar verdi.

Fransa’da Müslüman genç camide öldürüldü: Başbakandan sert tepki

Fransa Başbakanı Bayrou, Müslüman gencin camide namaz kılarken öldürüldüğü saldırıyı “İslam karşıtı alçaklık” olarak nitelendirdi, çok sayıda siyasetçi olaya tepki gösterdi.

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

AK Parti’den 27 Nisan açıklaması: “Bildiri metni buruşturup atıldı”

Bugün 27 Nisan e-muhtırasının yıl dönümü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, e-muhatıranın yıldönümüne ilişkin bir açıklama yaptı. Yazıcı, “AK Parti, milletimizden aldığı güçle, milletimizin hukukunu çiğnetmeden 27 Nisan darbe teşebbüsünü geri püskürtmüş, bildiri metnini buruşturup atmıştır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir