Başsavcılıktan skandal olaya soruşturma

Kartalkaya Otel Yangını İle İlgili Skandal İddialar Soruşturuluyor

Bolu Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine yapılan telefon aramalarında alaycı ifadeler kullanıldığı iddiaları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Cumhuriyet Başsavcılığı, Kartalkaya Kayak Merkezi’nde gerçekleşen yangında hayatını kaybedenlerin ailelerinin telefon numaralarını edinerek arayıp alaycı sözler sarf ettikleri iddia edilen şüpheliler hakkında soruşturma başlattı.

Sosyal medyada hızla yayılan bu iddialar üzerine, “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek”, “kişinin hatırasına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Olayın aydınlatılması için, şüphelilerin tespiti için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne gerekli talimat verildi.

Related Posts

Murat Yetkin: Ahmet Hakan CHP’ye centilmenlik konusunda vurmaya çalışırken bakın neyi unutmuş!

Murat Yetkin: Ahmet Hakan CHP’ye centilmenlik konusunda vurmaya çalışırken bakın neyi unutmuş!

İsrail’in saldırısı sonrası uçakların rotası böyle değişti

İsrail İran’a yerel saatle 04:00 (TSİ: 03:00) sıralarında saldırılar düzenledi. Başkent Tahran’da şiddetli patlama sesleri duyuldu. İran resmi ajansı IRNA, şiddetli patlama seslerinin özellikle Tahran’ın doğu, batı ve merkezinden geldiğini bildirdi …

İsrail’in alıkoyduğu Madleen gemisindeki aktivist açlık grevine başladı

İsrail’in uluslararası sularda alıkoyduğu Madleen gemisindeki Brezilyalı aktivist Thiago Avila, yaşadıklarına karşı açlık grevine başladı.

Burdur’da gece yarısı kan donduran cinayet

Burdur’da bir kadın gece yarısı evinde bıçaklanarak öldürüldü… Cinayetle ilgili olarak 2 kadın şüpheli gözaltına alındı.

Siyonizm karşıtlarından anlamlı adım: Siyonizmin babası ‘Theodor Herzl’in adının verildiği meydanı ‘Gazze Meydanı’ olarak değiştirdiler

Avusturya’nın başkenti Viyana’da Filistin destekçileri, Gazze’de süren soykırıma dikkati çekmek için siyonizmin kurucusu Theodor Herzl’in adının verildiği meydana ait tabelanın üzerine “Gazze Meydanı” yazısı yapıştırarak sembolik bir şekilde yerin adını değiştirdi.

Polis ilgilenmeyince kendi arabalarını çaldılar

Jaguar marka araçları çalınan bir çift, polisin ilgisizliğinden bezerek aracı kendi imkanlarıyla bulup geri almak zorunda kaldı.