CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba’nın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Ağbaba uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu ve maalesef dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Baba Ağbaba’nın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

Cenaze Yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Aile, bugün de taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam edecek.

Related Posts

İsrail yine yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı: 20 ölü, 246 yaralı

İsrail’in Gazze’de insani yardım bekleyenlere saldırısında 20 kişi öldü, 246 kişi yaralandı GAZZE (AA) – İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde insani yardım bekleyenlere saldırısında en az 20 Filistinlinin öldüğü, 246 kişinin yaralandığı bildirildi …

Z kuşağı çılgınca bu oyuncağın peşine düştü: İkinci eline bile tonlarca para döküyorlar

Herkes çılgınca Labubu oyuncağı satın almaya başladı. Sosyal medyayı sallayan labubu bebeklerinin Türkiye’de satılıp satılmadığı merak konusu oldu.

Savaş Trump’ı bekler mi?

ABD Başkanı Trump, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına askeri olarak katılıp katılmayacaklarına iki hafta içinde karar vereceği açıklamasını yaparken, Trump’ın kararının her gün karşılıklı saldırılarla devam eden çatışmanın seyrini etkileyebileceği belirtiliyor.

Medvedev: İran ne pahasına olursa olsun nükleer programını sürdürecek

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, İran’ın İsrail ile olası bir çatışma durumunda hayatta kalmak için nükleer programını sürdüreceğini belirtti. Medvedev, İsrail’in gizli nükleer faaliyetlerine de dikkat çekerek uluslararası denetim çağrısında bulundu.

Demir Kubbe çöktü: İran’ın her füzesi hedefi vuruyor

İran, savaşın 8. gününde İsrail’deki birçok stratejik hedefi vurdu. Bunda İran’ın daha gelişmiş füze kullanmaya başlaması ve Demir Kubbe’nin çökmesi etkili oldu. ABD medyasına konuşan bir İsrailli yetkili Demir Kubbe’nin performansının yüzde 35 düştüğünü söyledi. İsrail medyası da savunma sistemini Gazze’nin çevresine yapılan çitlere benzetti.

İsrail: Uzun bir savaşa hazır olmalıyız, önümüzde zor günler var

İsrail: Uzun bir savaşa hazır olmalıyız, önümüzde zor günler var