Cide’nin “Efsane Başkanı” Memduh İmer 100 yaşında hayatını kaybetti

Kide Belediye Başkanı “Koca Reis” Memduh İmer, 100 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 26 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan ve ilçe halkı arasında “Koca Reis” olarak bilinen Memduh İmer, 100 yaşında hayatını kaybetti.

1954 ile 1984 yılları arasında 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Memduh İmer, ilçe halkının takdirini kazanarak “Koca Reis” lakabıyla anılmaya başladı.

100 yaşında vefat eden efsane Başkan Memduh İmer’in cenazesi, 28 Aralık Cumartesi günü Kasaba Mahallesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Cide Belediyesi önüne getirilecek. Resmi törenin ardından öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Belediye Başkanı Demir’den Taziye Mesajı

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, vefat eden eski Cide Belediye Başkanı Memduh İmer için taziye mesajı yayınladı. Demir, “Değerli büyüğümüz, ilçemizin ‘Koca Reis’ lakaplı, 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini yapan Sayın Memduh İmer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (DHA)

Related Posts

Ezeli rakip futbolcularından trajik ölüm sonrası büyük vefa: Jota’nın ailesine servet!

Chelsea’nin yıldızları kulübün verdiği 15 milyon dolarlık şampiyonluk primini, hayatını kaybeden Liverpoollu Diogo Jota ve kardeşinin ailelerine bağışladı.

Yaren leyleğin yavrusu Batı Şeria’ya gitti

Simge haline gelen “Yaren” leyleğin bu yıl dünyaya gelen ve uydu vericisiyle takip edilen yavrularından biri Mısır’a, diğeri Batı Şeria’ya göç etti. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye …

Türkeli’de PVC Atölyesinde Yangın

Türkeli’deki PVC doğrama atölyesinde çıkan yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı.

Hindistan’ı sel vurdu: 60 kişi öldü, 200’den fazlası kayıp

Hindistan’ın idaresindeki Cammu Keşmir bölgesinde sel nedeniyle 60 kişi hayatını kaybetti, 200’ü aşkını ise kayıplara karıştı.

Türkiye’den İsrail’e ‘E1’ tepkisi

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in şgal altındaki Doğu Kudüs’te Filistinlilerden gasbedilen yerleşimleri genişletecek “E1” projesini onaylama planına tepki gösterdi.

Gol sevinci kötü bitti

Endonezyalı futbolcunun gol sevinci kötü bitti. Tribünlere koşan futbolcu 3 metre yükseklikten düştü.