Dışişleri Bakanı Fidan, Ukraynalı mevkidaşı Sibiha ile görüştü: Gündem Suriye ve Ukrayna

T24 Haber Merkezi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha arasında bugün gerçekleşen telefon görüşmesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Bakan Fidan ve Ukraynalı mevkidaşı Sibiha arasındaki telefon görüşmesinde Ukrayna ve Suriye’deki son durum ele alındı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Sibiha, Suriye’yi ziyaret etti

30 Aralık’ta Ukrayna Dışişleri Bakanı Sibiha, Suriye’deki geçici hükümetin lideri Muhammed Colani (Ahmed el Şara) ile bir araya gelmişti.

Suriye devlet haber ajansı SANA’ya göre, Sibiha’nın Şam ziyareti sırasında, Ukrayna’nın Suriye’ye daha fazla gıda yardımı yapacağını belirttiği bildirildi. Suriye’nin geçici Dışişleri Bakanı Esaad Hasan el Şiybani ise Ukrayna ile stratejik ortaklıklar kurmayı umduklarını ifade etti.


Annem Ankara: Ne dönem ne de Ankara dizisi olabiliyor!

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Ali Erbaş’ın kızı Gassal dizisini övdü: Küfür ve cinsellik içermeyen bir şeyler çekemiyorsunuz oğlum, tir tir titriyorsunuz!

TIKLAYIN | Mansur Yavaş, Tuzla Piyade Okulu’nda meslekten çıkarılan teğmenlerin ABB’de görevlendirilmesi hakkında konuştu: Seyretmemiz beklenemez

TIKLAYIN | Nez’e ahlaksız teklif; Ali Koç’tan “bu kişinin kongre üyeliği askıya alınsın” talimatı!

TIKLAYIN | Meteoroloji’den sarı ve turuncu kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor!

TIKLAYIN | Eski başkan yurt dışına kaçtı; Yunus Emre Enstitüsü’nde milyonlarca dolarlık sahte fatura iddiası!

TIKLAYIN | Real Madrid mucizeyi başardı

Related Posts

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük’ün anlattıkları stüdyodakileri ağlattı

Güneydoğu Gazisi Hüseyin Özlük, Sözcü TV’de ‘Başkent Kulisleri’ programında terör örgütü PKK’nın fesih ve silah bırakma kararını değerlendirdi. Özlük, yaşadığı ve tanık olduğu olayları anlattı.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel: Rumların aklında barış değil, savaş var

KKTC Başbakanı Ünal Üstel: Rumların aklında barış değil, savaş var

Hamas: Yeni bir tehcir yok, halkımız geri dönüş hakkında kararlı

Hamas, Filistin halkının 1948’de yaşanan Nekbe’de (Büyük Felaket) olduğu gibi bir kez daha tehcir edilemeyeceğini ve İsrail’in 19 aydır Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü soykırıma rağmen, halkın direniş ve geri dönüş hakkına sıkı sıkıya bağlı olduğunu vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Teksas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Teksas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerek

Rusya heyeti Türkiye’ye geldi: Gözler İstanbul’da

İstanbul müzakerelerine katılacak Rus heyetinin Türkiye’ye ulaştığı bildirildi. Rus haber ajansı Tass, isimsiz kaynağa dayandırdığı haberinde, Ukrayna ile müzakere edecek Rus heyetinin İstanbul’a ulaştığı ve müzakerelerin TSİ 10.00’da Dolmabahçe’de başlamasının beklendiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye kupasını kazanan Galatasaray’ı tebrik etti. Erdoğan mesajında, “Galatasaray futbol takımını ve tüm Galatasaray camiasını yürekten tebrik ediyorum.” dedi.