Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda bir görevlinin çöp konteynerine poşetle attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından bulunarak veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti.

Hayvanseverler tarafından poşetten çıkarılan yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu barınağı ziyaret ederek inceleme yaptı.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşüp taleplerini dinledi.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel ise görevden el çektirildi.

Köpek yavruları, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmesi için veterinere götürüldü.

Related Posts

İsrail yine yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı: 20 ölü, 246 yaralı

İsrail’in Gazze’de insani yardım bekleyenlere saldırısında 20 kişi öldü, 246 kişi yaralandı GAZZE (AA) – İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde insani yardım bekleyenlere saldırısında en az 20 Filistinlinin öldüğü, 246 kişinin yaralandığı bildirildi …

Z kuşağı çılgınca bu oyuncağın peşine düştü: İkinci eline bile tonlarca para döküyorlar

Herkes çılgınca Labubu oyuncağı satın almaya başladı. Sosyal medyayı sallayan labubu bebeklerinin Türkiye’de satılıp satılmadığı merak konusu oldu.

Savaş Trump’ı bekler mi?

ABD Başkanı Trump, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına askeri olarak katılıp katılmayacaklarına iki hafta içinde karar vereceği açıklamasını yaparken, Trump’ın kararının her gün karşılıklı saldırılarla devam eden çatışmanın seyrini etkileyebileceği belirtiliyor.

Medvedev: İran ne pahasına olursa olsun nükleer programını sürdürecek

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, İran’ın İsrail ile olası bir çatışma durumunda hayatta kalmak için nükleer programını sürdüreceğini belirtti. Medvedev, İsrail’in gizli nükleer faaliyetlerine de dikkat çekerek uluslararası denetim çağrısında bulundu.

Demir Kubbe çöktü: İran’ın her füzesi hedefi vuruyor

İran, savaşın 8. gününde İsrail’deki birçok stratejik hedefi vurdu. Bunda İran’ın daha gelişmiş füze kullanmaya başlaması ve Demir Kubbe’nin çökmesi etkili oldu. ABD medyasına konuşan bir İsrailli yetkili Demir Kubbe’nin performansının yüzde 35 düştüğünü söyledi. İsrail medyası da savunma sistemini Gazze’nin çevresine yapılan çitlere benzetti.

İsrail: Uzun bir savaşa hazır olmalıyız, önümüzde zor günler var

İsrail: Uzun bir savaşa hazır olmalıyız, önümüzde zor günler var