İran’da çocuk cinayeti zanlısı halka açık alanda idam edildi

İran’da 4 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Zanlı Halkın Gözü Önünde İdam Edildi

Geçen yıl Semnan eyaletinde yaşanan vahim olayın faillerinden 25 yaşındaki şahıs, 4 yaşındaki bir kız çocuğunu bıçaklayarak öldürmüş ve aynı aileden 9 kişiyi yaralamıştı. İdam cezası ise sonunda halkın önünde infaz edildi.

Semnan Eyalet Başsavcısı Muhammed Sadık Ekberi, İranlı Öğrenciler Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Geçen yıl 4 yaşındaki kız çocuğunun öldürülmesi suçlamasıyla tutuklanan 25 yaşındaki zanlının yargılanma süreci sonucunda idam cezasına çarptırıldığını ve cezanın bu sabah halka açık bir şekilde infaz edildiğini” belirtti.

Olayla ilgili olarak, zanlının aynı aileden 9 kişiyi daha bıçaklayarak yaraladığı bilgisine de yetkililer tarafından ulaşıldı.

Related Posts

Trump: Kanada’nın Filistin’i tanıma kararı ticaret anlaşmamızı zora sokar

Trump: Kanada’nın Filistin’i tanıma kararı ticaret anlaşmamızı zora sokar

Yangınlarla Mücadelede Teyakuz

Bakan Yumaklı, yangınların kontrol altına alındığını ancak riskin devam ettiğini açıkladı.

Fred: Şampiyonlar Ligi Hedefimiz

Fenerbahçe’nin Fred’i, Şampiyonlar Ligi hedefini ve şampiyonluk için çabalarını vurguladı.

Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Sürücü

Kaynarca’da motosikletin otomobille çarpışması sonucu Gökhan Kumru hayatını kaybetti.

İsrail’in saldırılarında Gazze’de hayatını kaybedenlerin sayısı 60 bini aştı

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’ye düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının ise 60 bin 34’e, yaralıların sayısının 145 bin 870’e yükseldiğini duyurdu.

Sarıgül: ‘Sosyal medya Meclis’ten güçlü’ dedi takipçisinden anında zor bir soru geldi…

CHP’li Mustafa Sarıgül, sosyal medyanın Meclis’ten daha güçlü olduğunu söyledi, takipçisinden anında zor soru geldi…