İstanbul Emniyeti: 20 günde 17 ton kaçak içki ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kaçak İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili şube müdürlükleri ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla ele geçirilen kaçak içkiler sergilendi.

AA’nın aktardığı habere göre; İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, burada yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Ekiplerin 7/24 esasına göre görevlerini yaptıklarını belirten Yıldız, “İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru şiarıyla, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için 7/24 sokaklardayız. Emniyet teşkilatımız, İstanbul’un bütün ilçelerinde bugün özellikle yaklaşan yılbaşı münasebetiyle halk sağlığını tehdit eden kaçak alkol üreten ve satan yerlere yönelik denetimler ve uygulamalar yapacaktır. Son 20 gün içerisinde kaçak alkol üreten yerlere yönelik yaptığımız operasyonlarda yaklaşık 17 ton kaçak alkol ele geçirilmiştir. Bu operasyonların sonucunda 17 şahsa işlem gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı: Aralarında Türk diplomatların da olduğu gruba Cenin’de yapılan İsrail saldırısını kınıyoruz; sorumlular hesap vermeli!

Dışişleri Bakanlığı: Aralarında Türk diplomatların da olduğu gruba Cenin’de yapılan İsrail saldırısını kınıyoruz; sorumlular hesap vermeli!

Son dakika… İsrail’in saldırganlığı sınır tanımıyor: Şimdi de Batılı diplomatların üzerine ateş açtılar

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentini ziyaret eden Batılı diplomatların üzerine ateş açtı. Filistin yönetimi, saldırıya ilişkin bir açıklama yaparak İsrail’i kınadı ve 2 askerin tüfeklerini diplomatlara doğrulttuğu görüntüleri kamuoyuyla paylaştı.

Trump’un hamleleri artık şaşırtmıyor! Şimdi sıra kamyon şoförlerinde

ABD Ulaştırma Bakanı Sean Duffy, Başkan Donald Trump’ın ülkede ticari taşıma yapan kamyon şoförlerine İngilizce bilme zorunluluğu getiren kararnamesine ilişkin yönergeyi yürürlüğe koyacak emri imzaladı. ABD Ulaştırma Bakanlığı’ndan konuya ilişkin …

Yollarda, çitlerde, duvarlarda görüldüler: Halk onlara ‘kıyametvari’ diyor

ABD’nin Utah eyaleti, halkın ‘kıyametvari’ sözleriyle tanımladığı sıra dışı bir doğa olayıyla karşı karşıya. Binlerce mormon cırcır böceği otoyolları, evlerin dış cephelerini, çitleri ve duvarları adeta istila etti.

İngiltere, apar topar çıktığı Avrupa Birliği ile anlaştı

İngiltere ve Avrupa Birliği, Brexit sonrası ilişkileri yeniden şekillendiren tarihi bir anlaşmada uzlaştı. Taraflar, gıda ticareti, balıkçılık ve gençlik hareketliliği gibi başlıklarda mutabakata varırken, anlaşma Muhafazakarlar tarafından “ihanet” olarak nitelendirildi.

AKP’lilerin kaçak kum çektiği iddia edilmişti: Kaymakamlık, kapı çekti!

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde, Fırat Nehri kıyısında kaçak şekilde kum çekildiği iddiaları üzerine Gaziantep Valiliği harekete geçti. Belediye Başkanı ve yardımcısının adının karıştığı olayda, kum çekilen alana valiliğin talimatıyla Karkamış kaymakamlığı tarafından demir kapı yerleştirildi.