İstanbul trafiği bunu da gördü: Sürücünün kucağında yolculuk!

İstanbul’da trafikte yaşanan bir olay sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücünün kucağındaki kadınla araç sürdüğü görüldü.

O anlar, cep telefonuyla saniye saniye kaydedilirken; O anları kayda alan bir vatandaş, “Arabayı iki kişi kullanıyor, sevişiyorlar arabada, terbiyesizler” ifadelerini kullandı.

Olayın ne zaman ve hangi ilçede yaşandığı henüz netleşmezken görüntüler sosyal medyayı ikiye böldü.

Bazı kullanıcılar durumu normal karşılarken, bazı kullanıcılar ise trafikte risk yarattığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Asayiş Berkamal isimli hesaptan paylaşılan görüntülerin ardından sürücüye ve araçtaki kadına herhangi bir cezai işlem uygulanıp uygulanmadığı henüz bilinmiyor.

Related Posts

Çerçioğlu kardeşler AKP’li olamadı… Henüz… Magazinden vazgeçemiyorlar

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı iken CHP’den istifa ederek AKP’ye katılan Özlem Çerçioğlu’nun büyük oğlu Ata Caner’in, oyuncu Miray Daner’le yaşadığı aşk yeniden gündemde…

Minikler Minder Güreşleri Çameli’nde Renkli Anlara Sahne Oldu

Çameli Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen Minikler Minder Güreşleri, dostluk ve centilmenlik ortamında gerçekleştirilerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. 110 minik sporcu, 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali kapsamında mücadele etti.

Yangın kabusu bitmiyor! Çanakkale’de köyler tahliye ediliyor

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bir orman yangını çıktı. Yangında Kumköy, Yolağzı, Karainbeyli, Büyük Anafartalar ve Küçük Anafartalar köyleri tahliye edildi. 12 uçak ve 12 helikopter ile havadan müdahale ediyor

Yavuz Ağıralioğlu’ndan, Devlet Bahçeli’ye zehir zemberek sözler: ‘Öcalan’a gösterdiğin nezaketi kendi arkadaşlarına gösterseydin…’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sert sözlerle eleştiren Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Öcalan’a gösterdiğin nezaketi kendi arkadaşlarına gösterseydin, yüz defa alırdık devleti, bin defa gömerdik PKK’yı. Ama göstermediniz” dedi.

Beşiktaş, ikas Eyüpspor maçına hazır

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında yarın ikas Eyüpspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Lapseki’de şehit annesine ziyaret

Lapseki Kaymakamı Cafer Ekinci, Nusretiye köyünde 1993 yılında Bingöl’de şehit olan İsmail Yılmaz’ın annesi Sevim Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.