İtfaiye personeli tutuklandı, CHP’den tepki geldi: Bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, yangını söndürenler bile…

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdürü Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkisi bulunan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. CHP’den gelen tepkiler ise gecikmedi.

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tutuklama kararına ilişkin haber metnini ekleyerek, “Denetimle görevli bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, hatta yangını söndürenler bile!” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İşte AKP’nin ‘kurduğum kirli düzene dokunmayın’ adlı işini doğru yapan insanları cezalandırdığı adalet anlayışı!” şeklinde ifadeler kullandı.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Trump’tan New York’a Demokratların Müslüman adayı Mamdani resti: O İsrail karşıtı radikal solcuyu seçerseniz federal fonları keserim, bu ülke sosyalist bir deliyi seçmez

ABD Başkanı Trump, New York’taki seçim yarışında Filistin yanlısı aday Zohran Mamdani’yi hedef aldı; Mamdani’nin kazanması halinde New York’un federal fonlarını kesmekle tehdit etti

3 ilde 2.5 milyar TL ‘kamu zararı’ yaratan suç örgütüne operasyon!

Hatay merkezli 3 ilde sahte fatura ve akaryakıt fişi düzenleyerek kamuyu 2,5 milyar TL zarara uğrattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 34 şüpheli gözaltına alınırken 9’u tutuklandı.

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

İsrail 12 saat süre verdi! İranlı siyasilere tehdit

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali Laricani, İsrail’in saldırıların ilk gününde bazı yetkililere tehdit mesajı gönderdiğini bildirdi. İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali …

Gazze’de ölü sayısı 84 bin

Terör devleti İsrail’in 7 Ekim 2023’te Gazze’ye yönelik başlattığı soykırımda resmi rakamlara göre 56 bin sivil yaşamını yitirirken, gayrı resmi raporlar bu sayıyı 433 bine kadar çıkarıyor.