Söylentiler bile yetti: Sosyal konuta bir günde fahiş zam

Sosyal Konut Projeleri İçin Harekete Geçilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal konut projeleri konusunda hükümetin adımlar atacağını duyurdu. Yılmaz, “Aile kurmayı teşvik etmek amacıyla genç çiftlere maddi destekler, evlilik danışmanlığı ve ilk evini alanları önceliklendiren sosyal konut programlarını hayata geçireceğiz” dedi.

Düşük Faizli Kredi ve 250 Bin Sosyal Konut

MÜSİAD tarafından düzenlenen bir programda konuşan Bakan Şimşek, ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı sağlanacağını ve 2025 yılı içinde 250 bin sosyal konutun yapılacağını açıkladı. Bütçe desteği ve uygun finansman seçenekleri konut alımını kolaylaştıracak.

Fırsatçılar Harekete Geçti

Sosyal konut projelerine başvuruların 2025 yılının son çeyreğinde başlayacağını belirten Bakan Şimşek, detayların ilerleyen süreçte duyurulacağını söyledi. Bazı fırsatçılar ise projelerle ilgili detayları beklemeyip harekete geçti.

500 Bin Liralık Zam

Açıklamaların hemen ardından konut piyasasında hareketlilik yaşanırken, bazı evlerin fiyatları bir günde 500 bin lirayı geçen zamlarla karşılaştı.

Related Posts

Murat Yetkin: Ahmet Hakan CHP’ye centilmenlik konusunda vurmaya çalışırken bakın neyi unutmuş!

Murat Yetkin: Ahmet Hakan CHP’ye centilmenlik konusunda vurmaya çalışırken bakın neyi unutmuş!

İsrail’in saldırısı sonrası uçakların rotası böyle değişti

İsrail İran’a yerel saatle 04:00 (TSİ: 03:00) sıralarında saldırılar düzenledi. Başkent Tahran’da şiddetli patlama sesleri duyuldu. İran resmi ajansı IRNA, şiddetli patlama seslerinin özellikle Tahran’ın doğu, batı ve merkezinden geldiğini bildirdi …

İsrail’in alıkoyduğu Madleen gemisindeki aktivist açlık grevine başladı

İsrail’in uluslararası sularda alıkoyduğu Madleen gemisindeki Brezilyalı aktivist Thiago Avila, yaşadıklarına karşı açlık grevine başladı.

Burdur’da gece yarısı kan donduran cinayet

Burdur’da bir kadın gece yarısı evinde bıçaklanarak öldürüldü… Cinayetle ilgili olarak 2 kadın şüpheli gözaltına alındı.

Siyonizm karşıtlarından anlamlı adım: Siyonizmin babası ‘Theodor Herzl’in adının verildiği meydanı ‘Gazze Meydanı’ olarak değiştirdiler

Avusturya’nın başkenti Viyana’da Filistin destekçileri, Gazze’de süren soykırıma dikkati çekmek için siyonizmin kurucusu Theodor Herzl’in adının verildiği meydana ait tabelanın üzerine “Gazze Meydanı” yazısı yapıştırarak sembolik bir şekilde yerin adını değiştirdi.

Polis ilgilenmeyince kendi arabalarını çaldılar

Jaguar marka araçları çalınan bir çift, polisin ilgisizliğinden bezerek aracı kendi imkanlarıyla bulup geri almak zorunda kaldı.