Tekmeli, yumruklu arazi kavgasında 14 tutuklama

Kızıltepe’de Arazi Anlaşmazlığından Çıkan Kavga

14 Ocak’ta Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanan olayda, iddiaya göre iki grup arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdığı kavgada, ellerine geçirdikleri sandalyeleri de fırlattıkları görüldü.

O anlar cep telefonu ile kaydedilirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis müdahalesiyle kavganın son bulduğu olayda yaralanan Ö.Ç., A.Ç., F.Ç., T.Ç. ve S.Ç. özel bir hastaneye, B.C. ise Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne, E.C. ve İ.C. ise başka bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

14 Şüpheli Tutuklandı

Olayın ardından Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek başlattıkları soruşturma kapsamında kavgaya karışan 18 şüpheliden 14’ünü operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 14’ü tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

7 günlük yürüyüş 7 dakikada bitti

Dertlerini iletmek isteyen atanmayan öğretmenler, polis ablukasıyla karşılaştı. Neredeyse bir öğretmen başına 10 polis görevlendirildi, yürüyüş engellendi.

Gutsul: Moldovalı yetkililer halkı cezalandırmak için beni hapse atmak istiyor

Gagauz Özerk Bölgesi Başkanı Gutsul, Moldovalı yetkililerin halkı cezalandırmak için kendisini hapse atmak istediklerini belirtti.

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Trump’tan New York’a Demokratların Müslüman adayı Mamdani resti: O İsrail karşıtı radikal solcuyu seçerseniz federal fonları keserim, bu ülke sosyalist bir deliyi seçmez

ABD Başkanı Trump, New York’taki seçim yarışında Filistin yanlısı aday Zohran Mamdani’yi hedef aldı; Mamdani’nin kazanması halinde New York’un federal fonlarını kesmekle tehdit etti

3 ilde 2.5 milyar TL ‘kamu zararı’ yaratan suç örgütüne operasyon!

Hatay merkezli 3 ilde sahte fatura ve akaryakıt fişi düzenleyerek kamuyu 2,5 milyar TL zarara uğrattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 34 şüpheli gözaltına alınırken 9’u tutuklandı.

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü