Trabzon mitinginin yapılacağı meydanda dikkat çeken afiş

CHP, Cumhurbaşkanı Adayları İçin Millet İradesi Mitinglerine Devam Ediyor

CHP, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayları için düzenledikleri Millet İradesi mitinglerine devam ediyor. Mitinglerin bugünkü adresi İmamoğlu memleketi Trabzon olurken miting meydanına asılan bir pankart da dikkat çekti.

İki kez kanser atlatan, 21 kilo veren geçtiğimiz hafta anjiyo yapılarak cezaevine gönderilen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık için de serbest bırakılması için çağrılar devam ediyor.

CHP’nin bugün saat 18.00’de Trabzon mitinginin yapılacağı meydana “Murat Çalık’a Özgürlük” afişi asıldı.

Related Posts

“Timsah Alcatraz”ı mahkumlar anlattı: Zincirlenen insanlar ve böcekli yemekler

“Timsah Alcatraz” göçmen kampı, hijyen skandalları ve sağlık ihmalleriyle gündemde. Penceresiz çadırlarda zincirli tutulan göçmenler, böcekli yemekler ve sınırlı tıbbi yardımla hayatta kalmaya çalışıyor.

İBB’ye 6. dalga operasyonunda AKP’li isim de gözaltında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik 6. dalga operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Adil Karaismailoğlu’nun eski çalışma arkadaşı Hacımustafaoğlu gözaltına alındı.

Manisa FK, Dino Arslanagic ile yolları ayırdı

Manisa Futbol Kulübü, Belçikalı stoper Dino Arslanagic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Geri Dönüşümle Aile Bütçesine Katkı

Emekli memur Abdullah Güven, atık plastik şeritlerle sepet ve çanta üreterek geri dönüşüme katkı sağlıyor.

İzmit’te Eşini Tüfekle Vuran Kadın Gözaltında

İzmit’te madde bağımlısı koca, eşi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ercan Döner, Arnavutköy Ulaşım Sorunlarını Gündeme Getirdi

AK Parti İBB Meclis Üyesi Ercan Döner, İBB Temmuz ayı oturumunda Arnavutköy’deki ulaşım sorunlarını ele alarak, CHP’li İBB yönetimine 7 maddelik yazılı soru önergesi sundu. Döner, İETT araçlarındaki arızalar ve sefer iptallerinin halkı mağdur ettiğini vurguladı.