Umreye gidebilmek için sattığı engelli aracını, arkadaşları yeniden araç aldı

Kütahya’da Engelli Aracını Satan Hastaya Jest

Kütahya’da doğuştan Miyotonik Distrofi (DM) kas hastalığı bulunan Ahmet Yoldaş, kutsal topraklara gidip umresini tamamlamak için biriktirdiği parayı yeterli bulamayınca akülü engelli aracını sattı. Eksik parayı tamamlayarak umresini gerçekleştiren Yoldaş, döndüğünde arkadaşlarından büyük bir sürprizle karşılaştı.

Yoldaş’ın umre için engelli aracını sattığını öğrenen Şeyhmus Adıbelli, diğer esnaf arkadaşlarıyla bir araya gelerek Ahmet Yoldaş’a yeni bir engelli aracı hediye etti. Bu jest karşısında duygulanan Yoldaş, “İyi insanlarla arkadaş olmak lazım. İyiliği yaymak lazım. Allah için yapılan her şey Allah tarafından karşılanır” şeklinde konuştu.

‘İyilik Her Zaman Güzel Bir Jestir’

Şeyhmus Adıbelli, esnaf arkadaşlarının da desteğiyle Ahmet Yoldaş’a engelli aracını temin ettiklerini ifade ederek, “Umreye gitmek için engelli aracını satınca duygulandım. Bu nedenle yardım etmek istedim. İyilik her zaman güzeldir. Ahmet ağabeyimize böyle bir cihaz aldık. Umuyorum ki kazasız ve belasız kullanır” dedi.

Related Posts

Fatih Erbakan’dan ‘askeri müdahale’ çıkışı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin, “Sadece kınamak yetmez; askerî müdahale dahil tüm seçenekler masaya yatırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Murat Yetkin: Ahmet Hakan CHP’ye centilmenlik konusunda vurmaya çalışırken bakın neyi unutmuş!

Murat Yetkin: Ahmet Hakan CHP’ye centilmenlik konusunda vurmaya çalışırken bakın neyi unutmuş!

İsrail’in saldırısı sonrası uçakların rotası böyle değişti

İsrail İran’a yerel saatle 04:00 (TSİ: 03:00) sıralarında saldırılar düzenledi. Başkent Tahran’da şiddetli patlama sesleri duyuldu. İran resmi ajansı IRNA, şiddetli patlama seslerinin özellikle Tahran’ın doğu, batı ve merkezinden geldiğini bildirdi …

İsrail’in alıkoyduğu Madleen gemisindeki aktivist açlık grevine başladı

İsrail’in uluslararası sularda alıkoyduğu Madleen gemisindeki Brezilyalı aktivist Thiago Avila, yaşadıklarına karşı açlık grevine başladı.

Burdur’da gece yarısı kan donduran cinayet

Burdur’da bir kadın gece yarısı evinde bıçaklanarak öldürüldü… Cinayetle ilgili olarak 2 kadın şüpheli gözaltına alındı.

Siyonizm karşıtlarından anlamlı adım: Siyonizmin babası ‘Theodor Herzl’in adının verildiği meydanı ‘Gazze Meydanı’ olarak değiştirdiler

Avusturya’nın başkenti Viyana’da Filistin destekçileri, Gazze’de süren soykırıma dikkati çekmek için siyonizmin kurucusu Theodor Herzl’in adının verildiği meydana ait tabelanın üzerine “Gazze Meydanı” yazısı yapıştırarak sembolik bir şekilde yerin adını değiştirdi.